Over Bluecube

Bij Bluecube werken mensen met hart voor IT-toepassingen én oog voor de mensen die er mee werken. Wij zijn een gedreven partner op het gebied van Lotus Software.

Bluecube neemt voor haar klanten de zorg uit handen op het gebied van applicatie ontwikkeling, troubleshooting, virtualisatie en hosting. Wij zijn de specialist bij uitstek op het gebied van Lotus producten en weten deze in te bedden in uw bestaande IT-portfolio.

IBM Business PartnetAls IBM Business partner weten wij de weg binnen IBM en kunnen wij snel antwoord geven op uw vraagstuk. Ook neemt Bluecube actief deel aan de Lotus Software gebruikersgemeenschap door software tools te delen en ervaringen te communiceren op congressen en via nieuwe media. Begin 2010 heeft de SNUG, Nederlandse User Group voor IBM Software besloten om gebruik te maken van onze hosted oplossingen. Lees meer hierover op ons weblog.

Door onze slimme, kostenefficiënte en toegankelijke IT-systemen kunnen uw medewerkers zich volledig op hun kerntaken richten!

 

De initiatiefnemers van Bluecube

Bekijk ook de persoonlijke pagina's van de initiatiefnemers van Bluecube

Martin Schaefer - Verantwoordelijk voor technisch consultancy Lotus development en marketing

Frank de Vries - Verantwoordelijk voor projectmanagement en allianties

Bluecube

contactPastoor Heggelaan 17
3981 GJ Bunnik

Telefoon: 085 2733 597

info@bluecube.nl

Referenties van Bluecube