Hosted Lotus Notes en Domino

Heeft u servers in uw pand staan of huurt u hiervoor ruimte in een datacenter? Met de all-in-one oplossing voor het MKB heeft u een zorg minder. Besteed uw Lotus Domino servers uit aan Bluecube en u bespaart direct geld.

Bij Bluecube kunt u gebruik maken van uw eigen Domino server voor EUR 80,- per maand. Voor dit bedrag heeft u een eigen server in een beveiligd datacenter inclusief backups.

Beheer
Het beheer van de servers kunt u bij uw eigen IT personeel beleggen. U kunt het ook door de specialisten van Bluecube laten doen. Het voordeel daarvan is dat uw vaste kosten zullen dalen, terwijl u bij incidenten toch gebruik kunt maken van senior expertise.

Overige diensten
Heeft u er weleens aan gedacht om uw Domino database op een plaats buiten uw kantoor te gaan veiligstellen? In dat geval kunt u gebruikmaken van de off-site backup faciliteit van Bluecube. Vanaf EUR 50,- per maand staan uw gegevens veilig.

 

Omschrijving dienstPrijs vanaf
Off-site backup van Lotus Domino databases EUR 50,- per maand
Hosted Lotus Domino server in een datacenter EUR 80,- per maand
Servicecontract voor onderhoud en vragen EUR 300,- per maand

 

Ja, neem contact met mij op over Hosted Lotus Domino diensten van Bluecube

Bluecube

contactPastoor Heggelaan 17
3981 GJ Bunnik

Telefoon: 085 2733 597

info@bluecube.nl

Projectmanager nodig?

Bel met Bluecube voor ervaren projectmanagersOp zoek naar een ervaren manager voor uw project? Wij hebben projectmanagers beschikbaar.

Maatwerk bij klanten

Lees meer over het volledig geintegreerde e-mail systeem dat wij hebben geimplementeerd bij Vesperion.