Hosted Lotus Notes en Domino

Heeft u servers in uw pand staan of huurt u hiervoor ruimte in een datacenter? Met de all-in-one oplossing voor het MKB heeft u een zorg minder. Besteed uw Lotus Domino servers uit aan Bluecube en u bespaart direct geld.

Bij Bluecube kunt u gebruik maken van uw eigen Domino server voor EUR 80,- per maand. Voor dit bedrag heeft u een eigen server in een beveiligd datacenter inclusief backups.

Beheer
Het beheer van de servers kunt u bij uw eigen IT personeel beleggen. U kunt het ook door de specialisten van Bluecube laten doen. Het voordeel daarvan is dat uw vaste kosten zullen dalen, terwijl u bij incidenten toch gebruik kunt maken van senior expertise.

Overige diensten
Heeft u er weleens aan gedacht om uw Domino database op een plaats buiten uw kantoor te gaan veiligstellen? In dat geval kunt u gebruikmaken van de off-site backup faciliteit van Bluecube. Vanaf EUR 50,- per maand staan uw gegevens veilig.

 

Omschrijving dienstPrijs vanaf
Off-site backup van Lotus Domino databases EUR 50,- per maand
Hosted Lotus Domino server in een datacenter EUR 80,- per maand
Servicecontract voor onderhoud en vragen EUR 300,- per maand

 

Ja, neem contact met mij op over Hosted Lotus Domino diensten van Bluecube

Bluecube

contactPastoor Heggelaan 17
3981 GJ Bunnik

Telefoon: 085 2733 597

info@bluecube.nl

Projectmanager nodig?

Bel met Bluecube voor ervaren projectmanagersOp zoek naar een ervaren manager voor uw project? Wij hebben projectmanagers beschikbaar.

"Een passie voor Lotus"

Lees meer over de samenwerking op ICT gebied tussen het Leger des Heils en Bluecube