Referenties van Bluecube

Wij zijn als medewerkers van Bluecube erg trots op wat we bij onze klanten doen. Graag delen wij dan ook enkele referenties.

 

Automatisering is erg belangrijk voor de Gemeente Amstelveen. Veel processen lopen via een uitgebreid workflow systeem, zoals het aanvragen van een kapvergunning of het melden van defecte straatverlichting.

Pro-activiteit en heldere communcatie zijn voor de Gemeente Amstelveen een belangrijke reden om met Bluecube samen te werken. "Bij Bluecube hoef je niet als een bok op de haverkist te gaan zitten", aldus Raymond van Trirum, Teamleider ICT van de Gemeente Amstelveen in een interview.

Brand Compliance voert 'compliance audits' uit in opdracht van netwerken zoals brancheorganisaties of importeurs.

Bluecube wordt regelmatig ingezet voor adviezen, technische consultancy en om mede koers te geven aan het IT beleid.

Meer over de samenwerking tussen Brand Compliance en Bluecube is te lezen in het interview met Christian Oudenbroek, Algemeen Directeur van Brand Compliance.

Expand Human Capital Management is specialist in het werven, selecteren en detacheren van hedendaagse HRM professionals binnen het volledige HR vakgebied.

Expand maakt gebruik van CubeSelect, software voor recruitment, en de online kantooroplossing van Bluecube. Hierdoor kunnen de medewerkers van Expand overal ter wereld bij hun eigen systeem. Veilig, snel en betrouwbaar.

Marc Loohuis en Chris Stapper van Expand vertellen over hun ervaringen met Bluecube.

Het Leger des Heils is een internationale beweging die mensen in nood helpt.

Het Leger des Heils maakt al geruime tijd gebruik van de technische expertise van Bluecube op het vlak van Lotus Software. Zo is Bluecube betrokken bij migraties, troubleshooting en maatwerk ontwikkeling.

Friso van den Berg, Manager ICT van het Leger des Heils deelt zijn bevindingen.

De SNUG is een begrip voor iedereen die in Nederland met Lotus Software van doen heeft. Het is de gebruikersgroep voor Lotus Software. Tevens organiseert de SNUG jaarlijks het NLLUG evenement waar honderden (internationale) sprekers en gasten op af komen.

Bluecube zorgt er voor dat de servers van de SNUG blijven draaien. Lees meer over het partnership tussen SNUG en Bluecube.

Vesperion verzorgt online enquêtes, digitale formulieren en workflow oplossingen voor haar relaties.

Op verzoek van Vesperion heeft Bluecube een e-mailsysteem ontwikkeld dat alle diensten van Vesperion integreert in een oplossing. "In the cloud" en voor een vaste prijs per jaar.

In het artikel "Een bulk maatwerk" op het Bluecube weblog wordt de oplossing besproken.

Bluecube

contactPastoor Heggelaan 17
3981 GJ Bunnik

Telefoon: 085 2733 597

info@bluecube.nl

Slimme specialisten

Lotus en Citrix SpecialistenU heeft een uitdaging op het gebied van Lotus Software? Wij hebben en kennen de juiste specialisten