Lotus Software Development

Onze ontwikkelaars hebben meer dan 10 jaar ervaring met software ontwikkeling op het Lotus platform. Heeft u wensen met betrekking tot nieuwbouw van applicaties, problemen met bestaande applicaties, of wilt u data vanuit Lotus koppelen met andere pakketten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder een greep uit de oplossingen die zijn geïmplementeerd bij verschillende klanten:

  • Vacatures vanuit het eigen systeem met één druk op de knop plaatsen op verschillende jobboards. Erg handig en tijdsbesparend. Ook het aanpassen, verlengen of verwijderen van deze vacatures is uiteraard mogelijk. 
  • Data koppeling met Exact Globe 2003. Data uit Lotus en data uit Exact zijn gecombineerd. Hiermee is het mogelijk gemaakt om rapportages te maken waarmee onze klant de juiste keuzes kan maken wat betreft dienstverlening en het stellen van prioriteiten.
  • Voor een werving en selectie bureau hebben wij een systeem gebouwd waarmee de CV's die via hun website binnen komen, na beoordeling worden omgezet naar kandidaatdossiers in hun systeem. NAW gegevens, werkervaring en opleiding van de sollicitant worden automatisch ingevoerd en zijn dus direct bruikbaar voor het bemiddelen van de sollicitant.
  • Op dit moment kijkt u naar een van onze producten: een content management systeem waarmee u uw website naar eigen wens kunt inrichten. Bovendien kunnen zoekmachines zoals Google de inhoud van de site erg goed indexeren, waardoor een goede vindbaarheid gegarandeerd is (SEO). 
Bluecube biedt een ervaren helpdesk en snelle gebruikersondersteuning. Daarnaast verzorgen we gebruikerstrainingen, zodat uw medewerkers optimaal rendement uit uw software investeringen halen. 

We beseffen heel goed dat de effectiviteit van software staat of valt met de acceptatie door de eindgebruikers. Wij besteden dan ook bij implementatie en training uitgebreid aandacht aan de wensen en verwachtingen van uw medewerkers.

Lees hier meer over onze andere diensten en producten:

Slimme specialisten

Lotus en Citrix SpecialistenU heeft een uitdaging op het gebied van Lotus Software? Wij hebben en kennen de juiste specialisten