Expand: De communicatie is altijd zeer sterk

"Expand's samenwerking met de heren van Bluecube dateert al van voor de oprichting van Bluecube (2006). Al sinds het begin hebben we altijd zeer prettig kunnen samenwerken.", begint Chris Stapper, webbeheerder/webredacteur bij Expand Human Capital Management gevestigd te Vught.

Communicatie
"De communicatie is altijd zeer sterk en helder, zowel inhoudelijk als procesmatig. De procesmatige communicatie houdt ons op de hoogte van wanneer we wat kunnen verwachten. Inhoudelijk wordt zowel met leken als met meer ervaren mensen zo gecommuniceerd dat zij de aard van het probleem begrijpen. Verder wordt er altijd goed geluisterd naar zowel klachten als ideeën, wat een zeer prettige samenwerking tot stand brengt."

Focus houden
"Als niet-programmeur kan ik niet oordelen over software. Wel weet ik dat urgente problemen altijd erg snel worden opgelost. En dat van minder urgente problemen altijd duidelijk is wanneer ze worden opgelost. Op deze manier wordt mij als (webbeheerder/)redacteur een hoop tijd en moeite bespaard en kan ik me volledig richten op mijn aandachtsgebieden."

On-line kantoor
Expand maakt al geruime tijd gebruik van Cubeselect. Hierbij nemen zij een volledige ICT dienstenpalet af (hardware, software en support). Een online kantooroplossing voor een vaste prijs per maand, dus zonder verassingen achteraf.

De samenwerking tussen Bluecube en Expand wordt uitgebreid besproken in een artikel in Inspire Magazine (PDF).

 


Kijk voor meer informatie over Expand op www.expand.nl
Meer referenties van Bluecube lezen? Ga naar www.bluecube.nl/referenties/referenties-van-bluecube
 

Maatwerk bij klanten

Lees meer over het volledig geintegreerde e-mail systeem dat wij hebben geimplementeerd bij Vesperion.

Bluecube

contactPastoor Heggelaan 17
3981 GJ Bunnik

Telefoon: 085 2733 597

info@bluecube.nl

Midden in de community

Lees over de rol Bluecube speelt bij de gebruikersgroep voor Lotus Software (SNUG)