Leger des Heils: "ICT in goede handen bij BlueCube"

Geschreven door Martin Schaefer op 7 juli 2010 12:11

Leger des Heils gelukkig met intensieve samenwerking

Overzicht, betrouwbaarheid en development op ICT-gebied maken iedere organisatie effectiever, of het nu ZZP, MKB, een stichting of een multinational is. Toch zijn bepaalde facetten van ICT, zoals troubleshooting of software ontwikkeling voor vele bedrijven vooral faciliterend, waardoor het geen volledige FTE rechtvaardigt. Dan is hulp van buiten de oplossing. Friso van den Berg, Hoofd ICT van het Leger des Heils, koos daarvoor een samenwerking met BlueCube.

Het Leger des Heils staat met de onderdelen zorg en welzijn, geloofsbeweging, internationale hulp en kledinginzameling dag en nacht klaar om zorg te leveren aan iedereen die buiten de reguliere zorg valt, ongeacht ras of geloof. ICT vormt als het ware een ‘paraplu’ over deze onderdelen en maakt dan ook een wezenlijk onderdeel uit van de bedrijfsvoering. Al anderhalf jaar werken het Leger des Heils en BlueCube op dit gebied nauw samen.

Met succes. Vanaf dag 1 lagen er issues die een snelle oplossing eisten. Zo had het Leger intern het probleem dat niet alle vragen via de website bij de juiste afdeling terechtkwamen. Van den Berg: “BlueCube regelde dit binnen een paar dagen en bovendien hadden ze alles heel goed gedocumenteerd. Onze mensen kunnen dit in de toekomst zelf doen.”

Net als BlueCube heeft het Leger een passie voor Lotus. Dankzij de korte lijntjes kunnen problemen snel worden opgelost. "BlueCube is een gedreven en enthousiaste club ICT'ers, die allemaal op ieder niveau van de organisatie kunnen werken. Ze zijn flexibel, snel en no-nonsense als het gaat om troubleshooting. Als er een probleem is, dan denken ze actief mee aan een heldere oplossing."

Lees het complete interview met Friso van den Berg hier.


Nog geen reacties op dit artikel


Geef een reactie op dit artikel:

Blijf op de hoogte

TwitterLees ons actuele weblog en volg ons op Twitter.

www.bluecube.nl/weblog

twitter.com/bluecube_nl

Op ons weblog

Uitslag verloting "Mastering XPages" boeken meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Wees geen dief van je eigen tarief meer dan 13 jaar geleden geplaatst

XPages ook populair in Nederland? meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Kosten en snellere migratie bepalen keuze voor Lotus bij ABN AMRO meer dan 13 jaar geleden geplaatst

'Voor weinig' bij Bluecube: het boek "Mastering XPages" meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Samenwerken met andere ZZP'ers meer dan 14 jaar geleden geplaatst

ReWork your company meer dan 14 jaar geleden geplaatst

Op één lijn met de klant meer dan 14 jaar geleden geplaatst

Slimme specialisten

Lotus en Citrix SpecialistenU heeft een uitdaging op het gebied van Lotus Software? Wij hebben en kennen de juiste specialisten