Ondernemen met Sociale Netwerken

Geschreven door Frank de Vries op 24 februari 2010 13:13

Op onderstaande wijze presenteert Syntens zich op haar webstite:
“Syntens is een netwerk van gedreven adviseurs die weten hoe en waarmee je succesvol innoveert. Ze helpen ondernemers vandaag om morgen zelf verder te groeien. Bovendien zijn de advieskosten voor rekening van de overheid en dus kosteloos voor u als ondernemer”


Synens heeft een super handig werkboek uitgebracht dat gaat over ‘ondernemen met sociale netwerken’. Het is het ideale handboek voor MKB ondernemingen om te onderzoeken waar je op dit moment als MKB’er staat op het gebied van het effectief inzetten van sociale netwerken en sociale interactie op internet. Daarnaast geeft het handvatten om te onderzoeken welke online mogelijkheden voor jouw speciefieke geval slim zijn om in te zetten en hoe je dat het beste kunt doen.


Elk hoofdstuk in het boek is opgebouwd uit een compacte samenvatting van de theorie met daarna verwijzingen naar meer achtergrondinformatie. Om de lezer extra te stimuleren staat er per hoofdstuk een verhaal over hoe het in de praktijk uit kan pakken. Daarnaast staat het werkboek vol met tips, vragenlijsten en invuloefeningen om je te ondersteunen bij de vertaling van theorie naar de specifieke situatie van je eigen onderneming.


Wanneer je het boek heb doorgewerkt heb en een mooie strategische actielijst gemaakt waarmee je de komende periode vooruit kunt. Het boek is gratis te bestellen, en beter nog, als pdf-bestand te downloaden. Dat is wel zo makkelijk wanneer je meteen wat dieper in wilt zoomen op een bepaald onderwerp.


Kortom, een heel praktisch boek waarmee je in korte tijd volledig op de hoogte bent van de laatste mogelijkheden met betrekking tot sociale netwerken op internet. Zeker de moeite van het doornemen waard. En heb je zelf je sociale zaken goed voor elkaar? Attendeer dan je klanten op dit boek.
Meer informatie
www.syntens.nl/socialenetwerken
 


Nog geen reacties op dit artikel


Geef een reactie op dit artikel:

Blijf op de hoogte

TwitterLees ons actuele weblog en volg ons op Twitter.

www.bluecube.nl/weblog

twitter.com/bluecube_nl

Op ons weblog

Uitslag verloting "Mastering XPages" boeken meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Wees geen dief van je eigen tarief meer dan 13 jaar geleden geplaatst

XPages ook populair in Nederland? meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Kosten en snellere migratie bepalen keuze voor Lotus bij ABN AMRO meer dan 13 jaar geleden geplaatst

'Voor weinig' bij Bluecube: het boek "Mastering XPages" meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Samenwerken met andere ZZP'ers meer dan 13 jaar geleden geplaatst

ReWork your company meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Op één lijn met de klant meer dan 13 jaar geleden geplaatst

Slimme specialisten

Lotus en Citrix SpecialistenU heeft een uitdaging op het gebied van Lotus Software? Wij hebben en kennen de juiste specialisten