SNUG kiest voor partnership met Bluecube

Geschreven door Martin Schaefer op 19 januari 2010 00:00

De Nederlandse User Group voor IBM Software (SNUG) gaat haar ICT omgeving uitbesteden aan Bluecube. Marnix Kemme, voorzitter van SNUG, heeft hiertoe onlangs besloten. "Bij de organisatie van het zeer succesvolle Nederlandse Lotus User Group evenement, de NLLUG2009, heb ik veel ondersteuning gekregen van de heren van Bluecube. Deze samenwerking is erg goed bevallen. Niet alleen hebben ze blijk gegeven van grote betrokkenheid bij de Lotus wereld, ze hebben ook aangeboden om de SNUG omgeving te willen hosten." aldus Marnix.

Marnix vervolgt: "Ik heb Bluecube leren kennen als een professioneel bedrijf dat de zaken goed op orde heeft. Nadat we hadden besloten om de hosting van de SNUG server te verplaatsen naar Bluecube, zijn de benodigde acties meteen in gang gezet. De server was snel ingericht, en toegang was meteen geregeld. Wat voor mij belangrijk is, is dat ik volledig de zeggenschap heb over mijn eigen server. Waar en wanneer ik maar wil kan ik bij mijn gegevens, betrouwbaar en altijd beschikbaar. Niet alleen de voor de Lotusgemeenschap bekende website van SNUG draait daar, maar ook de NLLUG site en de Lotus Notes applicaties die ik gebruik voor de ledenadministratie en organisatie van verschillende evenementen."

Martin Schaefer van Bluecube : "Begin 2009 ontmoette ik Marnix tijdens Lotusphere in Orlando. Al snel kwam Marnix' idee over de NLLUG ter sprake en ik was meteen enthousiast over de plannen. Voordat ik het in de gaten had was ik mee aan het organiseren. Omdat we toen net klaar waren met de inrichting van onze eigen hosted omgeving, hebben we aangeboden om dit voor de SNUG ook te faciliteren. We hebben laten zien hoe we onze eigen omgeving ingericht hebben, en dat we dit voor onze klanten op de zelfde manier doen. Omdat we zelf ook virtueel werken, weten we hoe belangrijk een betrouwbare en beschikbare ICT-omgeving is voor onze klanten. Snelheid van leveren, heldere voorwaarden, persoonlijk contact en gewoon een goed product. Dat zullen voor SNUG de redenen zijn geweest om voor Bluecube te kiezen."


Nog geen reacties op dit artikel


Geef een reactie op dit artikel:

"Een passie voor Lotus"

Lees meer over de samenwerking op ICT gebied tussen het Leger des Heils en Bluecube

Op ons weblog

Uitslag verloting "Mastering XPages" boeken meer dan 12 jaar geleden geplaatst

Wees geen dief van je eigen tarief meer dan 12 jaar geleden geplaatst

XPages ook populair in Nederland? meer dan 12 jaar geleden geplaatst

Kosten en snellere migratie bepalen keuze voor Lotus bij ABN AMRO meer dan 12 jaar geleden geplaatst

'Voor weinig' bij Bluecube: het boek "Mastering XPages" meer dan 12 jaar geleden geplaatst

Samenwerken met andere ZZP'ers meer dan 12 jaar geleden geplaatst

ReWork your company meer dan 12 jaar geleden geplaatst

Op één lijn met de klant meer dan 12 jaar geleden geplaatst

Projectmanager nodig?

Bel met Bluecube voor ervaren projectmanagersOp zoek naar een ervaren manager voor uw project? Wij hebben projectmanagers beschikbaar.